Deurtelefoon en videofooninstallaties behoort tot een van onze specialiteiten

Communicatie is anno 2000 niet meer weg te denken, zeker waar het betreft gemak, comfort en veiligheid. Communicatie vanaf de toegangsdeur van uw woning of entreedeur van uw appartementgebouw middels deurtelefoon en/of videofoon naar uw hal, woonkamer of slaapkamer is eigenlijk voortaan de gewoonste zaak van de wereld.
Vooral veiligheid speelt een steeds grotere rol en het is dan ook goed te weten wie bij u aanbelt en nog beter is het te weten voor wie u opendoet !

Vooral de wijze van aanleg in combinatie met technisch hoog gekwalificeerde merken maken het ons mogelijk de voor veel van onze klanten bekende “van Hout kwaliteit” te leveren, waardoor wij zonder meer drie jaar garantie geven op door ons geleverde en aangelegde installaties.
Voor u een goed gevoel, en een hele zorg minder !

Een van de merken waar wij erg veel mee werken is het fabricaat Comelit welk ongekende mogelijkheden biedt zowel bij eerste aanleg maar ook daar waar het mogelijke voorzieningen voor de nabije toekomst betreft.
Een nieuwe videofooninstallatie van Comelit, door ons geïnstalleerd, wordt standaard geleverd met een kleuren beeldscherm. Dit geeft u een nog snellere herkenbaarheid van een bezoeker.

Meerder toestellen in uw woning, of uw deurtelefoon aansluiten op uw draadloze telefoon of zelfs uw smartphone behoort tot de mogelijkheden. U kunt dan spreken met iemand die aan uw voordeur staat, ook als u zelf niet thuis bent.

U ziet, uw wensen en onze mogelijkheden zijn basis voor jarenlang kwaliteit en plezier zonder zorgen.

camerabewaking tablet Eindhoven
comelit intercom videofoon Eindhoven
Showroon domotica Eindhoven Comelit