Jaarlijks onderhoud noodverlichting

Een goed werkende noodverlichting is letterlijk en figuurlijk van levensbelang !
Wist u dat minimaal 1x per jaar vakkundig onderhoud aan uw noodverlichting door een erkend installateur uitgevoerd moet worden ? En dat u daarvan bewijs moet kunnen overleggen ?

Vele scholen, openbare gebouwen maar ook verenigingen van eigenaren hebben al jarenlang een onderhoudscontract met ons afgesloten, waardoor zij altijd van een goedwerkende noodverlichting voorzien zijn.
Een onderhoudscontract zorgt er ook voor dat accu`s tijdig vervangen worden, maar zeker zo prettig is te weten dat door een onderhoudscontract hoge en onverwachte kosten voorkomen worden. Immers wij attenderen u tijdig op vervanging of buitengewone kosten zodat u met budgettering daar rekening mee kunt houden, en dus niet voor verassingen komt te staan.

Alle bij u aanwezige armaturen en alle gegevens uit de onderhoudsbeurt worden door ons pér armatuur geautomatiseerd verwerkt, zodat we beschikken over goede overzichten waardoor een zo lang mogelijke levensduur gewaarborgd blijft.

Is uw noodverlichting nog niet bij ons in onderhoud ? Neem gerust contact met ons op om eens nader van gedachten te wisselen en te vernemen welke interessante mogelijkheden wij u kunnen bieden voor uw noodverlichting én voor de veiligheid van de medegebruikers van uw gebouw.

DSC_0021
NV kar
DSC_0016