Showroom

Wij beschikken over een ruime domotica-showroom. In deze showroom kunnen wij u uitstekend informeren en laten zien wat de mogelijkheden zijn op een breed elektrotechnisch vlak.

Gewone schakelaars en wandcontactdozen, maar ook automatische schakelaars, data-installaties, videofoon en deurtelefoon, luxe schakelmaterialen, automatische deuren, camera-installaties, enz. Alles kunt u in onze showroom bekijken en uitproberen. Ook kunnen wij u uitstekend informeren en adviseren op het gebied van comfort, veiligheid en hulp waar dat wenselijk is.

U koopt immers toch geen elektrische installatie die u nog nooit gezien heeft ?

Genoeg redenen om in alle rust een bezoekje aan onze showroom te brengen en onder het genot van een kopje koffie of thee te ervaren wat wij voor u kunnen betekenen. Indien u alleen even wilt kijken naar bijvoorbeeld een bepaald soort schakelmateriaal of een bepaald soort verlichtingsarmatuur kunt u altijd even bij ons langskomen. Indien één van onze technische mensen aanwezig is, zal deze met alle plezier u een en ander laten zien.

Om u echter alle aandacht en informatie te geven waar u recht op heeft gaat een bezoek aan onze showroom op afspraak. Uiteraard kunt u altijd tijdens kantooruren even bellen voor het maken van een afspraak.

Showroom Domotica
Showroom elektrotechniek Eindhoven
Showroom Eindhoven Postkast Renz